Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το πρωινό της Κυριακής οι αθλητές της 10Academy, με αφορμή την όμορφη πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Ακαδημία Eurohoops των Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οποίοι διοργάνωσαν εκδήλωση με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της «Κιβωτού του Κόσμου». Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους αλλά και την «ευστοχία» τους εκτός από τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας μας, σπουδαίες προσωπικότητες της μπασκετικής ιστορίας της χώρας μας, όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, προσωπικότητες από το πολιτικό στερέωμα όπως ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και φυσικά ο ιδρυτής αυτής της φιλανθρωπικής κίνησης, ο Πάτερ Αντώνιος.

Κάθε εύστοχο καλάθι των αθλητών μας αλλά και τον καλεσμένων είχε συμβολική σημασία και προσέφερε ένα μικρό χρηματικό ποσό στην «Κιβωτό του Κόσμου», φτάνοντας συνολικά στα 10.000 Ευρώ. Πραγματικά μια ξεχωριστή μέρα για τους μικρούς μας αθλητές η σημερινή, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η ευστοχία τους και οι ατελείωτες ώρες προπόνησης κυριολεκτικά έσωσαν ζωές.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά όσα μέλη της οικογένειας μας βρέθηκαν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στήριξαν με την παρουσία τους αυτόν τον ευγενή σκοπό, γεμίζοντας το κέντρο της πόλης με χρώμα 10Academy!