Οι διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου μας συνεχίζονται και αυτή την περίοδο, αφού δυο αθλητές μας εξακολουθούν να βρίσκονται στις αποστολές των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων της χώρας μας.

Η Εθνική Παίδων περνά τις τελευταίες ώρες της επί ελληνικού εδάφους, πριν μεταβεί στην Σερβία και την πόλη του Νόβι Σταντ όπου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στις 10 – 18 Αυγούστου. Στις τάξεις της και ο αθλητής της ομάδος μας Αναγνώστης Παπασάβογλου, ο οποίος στελέχωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα, και μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδος, θα αγωνιστούν ώστε να φέρουν μια διάκριση στην χώρα. Στο μεταξύ, η Εθνική Παίδων βρίσκεται στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε σε δυο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια κόντρα στο Ισραήλ, τα οποία έληξαν με σκορ 73 – 73 και 68 – 64 υπέρ της «γαλανόλευκης». Σταθερή η παρουσία του αθλητή του συλλόγου μας και σε αυτά τα παιχνίδια, με αρκετό χρόνο συμμετοχής και 7 πόντους μ.ο.

Αντίστοιχη πορεία θα ακολουθήσει και η Εθνική Παμπαίδων, η οποία θα βρεθεί στην Ισπανία 9 – 11 Αυγούστου, ώστε να αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά εθνικών ομάδων. Ανάμεσα στις κλήσεις και ένα δικό μας παιδί, ο Βαγγέλης Τσιμερίκας, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε για δεύτερη φορά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Λεπτομερή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των Εθνικών μας ομάδων αλλά και τις εμφανίσεις των αθλητών της 10Academy θα μπορείτε να έχετε από τον ιστότοπο του συλλόγου μας. Μείνετε συντονισμένοι!