Η ομάδα του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο του αγώνα της Euroleague μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης, βράβευσε τον ιδρυτή του συλλόγου μας για την προσφορά του στον ιστορικό Αθηναϊκό σύλλογο.

Ο Νίκος αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι το 2009 στην ομάδα της Αθήνας και κατέκτησε 13 τίτλους την περίοδο της χρυσής εποχής του ελληνικού μπάσκετ, τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση αθλητή, ο οποίος στα χέρια του coach Ομπράντοβιτς και του τεχνικού επιτελείου του εξελίχθηκε από έναν δεινό σκόρερ σε ένα αμυντικό εργαλείο, θυσιάζοντας την προσωπική επιτυχία για αυτή του συνόλου και της ομάδος εν γένει. Η αλτρουιστική προσωπικότητα του Νίκου, καθώς και οι σαφώς σπουδαίες αθλητικές του ικανότητες σημάδεψαν ένα χρυσό κομμάτι της ιστορίας των Πρασίνων, γι αυτό και χρίζει της αμέριστης εκτίμησης των ανθρώπων και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον αποθέωσαν κατά τη διάρκεια της βράβευσης.

Σύσσωμος ο σύλλογος που ο ίδιος δημιούργησε, η 10Academy, εκφράζει την περηφάνια του για την βράβευση του σπουδαίου αυτού αθλητή και ανθρώπου, ο οποίος συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο σε ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας του Δήμου μας και όχι μόνο.

Νίκο, θερμά συγχαρητήρια!