Σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς που προάγει και αναδεικνύει την σύγχρονη και όχι μόνο αρχιτεκτονική θα δώσει το στίγμα του ο σύλλογός μας, καθώς οι εγκαταστάσεις της 10Academy συμπεριλήφθηκαν στο Open House Thessaloniki 2018 και θα αποτελέσουν αντικείμενο έκθεσης για τους Θεσσαλονικείς. Μέσω του 7ου Open House στην πόλη μας, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να μελετήσουν το στολίδι της ομάδος μας και να περιηγηθούν στους χώρους του, έργο το οποίο κατασκευάστηκε το 2017 σε σχέδια των αρχιτεκτόνων Ηρώ Κωστοπούλου και Μαρίας Μακρή και αποτελεί ωδή στην αρχιτεκτονική του 21ου αιώνα.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις της 10Academy, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν και να θαυμάσουν 100 ακόμη αρχιτεκτονικά έργα της πόλης μας, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει σύγχρονες κατοικίες, παραδοσιακά μακεδονίτικα κτίσματα στην Άνω Πόλη, μνημεία από το πολυπολιτισμικό παρελθόν της Θεσσαλονίκης, διατηρητέα κτίρια που μας ταξιδεύουν στον χρόνο, ενδιαφέροντες επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία με ιδιαίτερο design, εκλεκτικιστικές επαύλεις στη Συνοικία των Εξοχών, περιζήτητους πολυχώρους αναψυχής και πολιτισμού, επιβλητικά δημόσια κτίρια, ακόμα και κήπους.

Οι πόρτες του αθλητικού κέντρου της 10Academy θα ανοίξουν για δυο ημέρες, στις 24 και 25 Νοεμβρίου, ενώ οι ώρες διαθεσιμότητας του γυμναστηρίου θα είναι 15:30-18:30.

Περισσότερες πληροφορίες για το Open House Thessaloniki 2018 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του θεσμού: http://www.openhousethessaloniki.gr/