Λίγες μέρες απομένουν πριν την επιστροφή της πολυαναμενόμενης διοργάνωσης, προϊόν του συλλόγου μας, η οποία θα προσφέρει άφθονη αγωνιστική δράση στους μικρούς φίλους της οικογένειάς μας. Με βάση τις θεμελιώδεις αρετές του συναγωνισμού, η 10Academy φροντίζει οι μικροί αθλητές της ομάδος μας να πάρουν μια δυνατή γεύση από τη διασκέδαση, τη μαγεία και τον ενθουσιασμό που προσφέρει το μπάσκετ μέσω μιας διαδικασίας πολλών αναμετρήσεων, με σκοπό οι συμμετέχοντες να μυηθούν στην κουλτούρα του ομαδικού αθλητισμού και τη δημιουργία δυνατών χαρακτήρων και σωστής νοοτροπίας.

Η νέα χρονιά φέρνει επιπλέον αλλαγές στην αγαπημένη διοργάνωση των αθλητών μας, καθώς οι κατηγορίες του εσωτερικού πρωταθλήματος θα είναι πλέον τρεις. Στην κατηγορία 10League PRO 1, η έναρξη του οποίου έχει ορισθεί για το Σάββατο 1/12, θα συμμετέχουν αθλητές από τα προπαιδικά και μίνι τμήματα του συλλόγου μας, ενώ  στην κατηγορία 10League PRO 2 που ξεκινάει την Κυριακή 2/12, οι συμμετέχοντες θα είναι αθλητές των τμημάτων προμίνι του συλλόγου μας. Τέλος, η τρίτη κατηγορία του 10League θα στελεχωθεί από αθλητές της ακαδημίας μας γεννημένων το 2010 και μεγαλύτεροι, ενώ επισήμη ημερομηνία έναρξης έχει ορισθεί στις 8/12.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ρόστερ των ομάδων και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων θα δοθούν τις επόμενες μέρες μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας της ομάδος μας. Μείνετε συντονισμένοι!