Ένα ευχάριστο διήμερο πέρασε για την ομάδα μας, καθώς τη Δευτέρα και τη Τρίτη 21 και 22 Οκτωβρίου φιλοξένησε στο Γήπεδο 10Α την Ολλανδική ομάδα ZZ Leiden. Ήταν η πρώτη φορά που Ολλανδική ομάδα έρχεται στην περιοχή μας, τον Εύοσμο, για να αγωνιστεί με την ομάδα μας. Τη Δευτέρα 21/10 λοιπόν αγωνίστηκαν τα τμήματα κατηγορίας U14, ενώ τη Τρίτη 22/10 διεξήχθη ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στη κατηγορία U16.

Ο προπονητής της ομάδας ΖΖ Leiden U14 Richard Kruithof δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα 10Academy που υποδέχτηκε στο γήπεδο 10Α την ομάδα ZZ Leiden U14. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας με σημαντικά συμπεράσματα για εμάς. Ήταν μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας και η 10Academy τιμώρησε τα λάθη μας, τα οποία γλιτώνουμε όταν παίζουμε στην έδρα μας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαμε. Θα ήταν ευχαρίστησή μας να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας οποιαδήποτε στιγμή στο Leiden”

Η 10Academy θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ολλανδικό Σύλλογο γι’ αυτή τη συμμετοχή των δυο τμημάτων. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά να γνωρίσουν αθλητές από μια άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα.