Ο παλιός άσος της Εθνικής ομάδας, αλλά και του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή, του Άρη και της ΤΣΣΚΑ είπε αρχικά για την κατάσταση στις Ακαδημίες λόγω του κορωνοϊού. «Λείπει αυτή η … καλή φασαρία, με φωνές των παιδιών αλλά το γήπεδο έχει νεκρώσει το τελευταίο διάστημα. Λείπει από τα παιδιά ο αθλητισμός, είναι διαφυγή, είναι πλήγμα για όλους μας. Αυτό που πονάει είναι πως στις ομάδες της Β’, Γ’ Εθνικής είναι παιδία που παίζουν σε μικρές Εθνικές ομάδες».

Για την παρουσία των Διαμαντίδη και Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό είπε: «Είναι σημαντικό για το μπάσκετ να μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό και όχι μόνο αθλητισμό, τεράστιες μορφές σε παγκόσμιο επίπεδο.  Η πορεία τους έχει δείξει πως είναι άνθρωποι με αρχές και ιδανικά και φυσικά η γνώση τους πάνω στο παιχνίδι είναι σε υψηλό επίπεδο γιατί το έμαθαν από ανθρώπους που ήταν… δάσκαλοι».

Επίσης πρόσθεσε για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, είναι καλό να τον μιμηθούν και άλλοι σύλλογοι. Να δώσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους προπονητές, μεγαλύτερο χώρο και χρόνο, να αφήσουν το παιχνίδι. Βλέπω τις ομάδες ανά τρεις μήνες αλλάζουν προπονητή, αλλάζουν παίκτες. Δεν μπορείς να κάνεις έτσι ομάδα. Όλοι θέλουν να είναι πρώτοι, αλλά υπάρχουν και περίοδοι, χρονιές που δεν μπορεί να γίνει αυτό, είτε  λόγω μπάτζετ, είτε γιατί απλά δεν είναι η χρονιά. Δεν πιστεύω στους παίκτες που έρχονται για 1-2 μήνες, πιστεύω στους παίκτες που έρχονται στην ομάδα για να μείνουν και να την βοηθήσουν να αναπτυχθεί. Μακάρι ο Χεζόνια να έχει έρθει στον Παναθηναϊκό με αυτό τον σκοπό και ο Παναθηναϊκός να μπορεί να τον κρατήσει για να κάνει μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες που έχουν την δυνατότητα και το ταλέντο να τον πάνε ένα βήμα παραπάνω».

Για την Εθνική ομάδα είπε: «Ζούμε στον αστερισμό του Γιάννη και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ως ομάδα. Έχουμε έναν πολύ καλό κορμό παικτών που μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα στον Αντετοκούνμπο και να τον βοηθήσουν. Μας χαροποιεί που έχουμε μία Εθνική ομάδα που πάντα κοιτάει ψηλά και πάντα είναι στις μεγάλες διοργανώσεις για να παλέψει».