Μια ακόμη χρονιά ύπαρξης έκλεισε το εσωτερικό πρωτάθλημα της ακαδημίας και των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας 10A League. Ένας ακόμη χρόνος που περνάει και ελπίζουμε να βρίσκει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στην διοργάνωση δυνατότερους και ικανότερους σωματικά αλλά και ψυχικά, με σωστή νοοτροπία στο γήπεδο αλλά και στην ζωή έξω από αυτό, με θέληση για δουλειά και βελτίωση, αλλά και με πίστη στην δύναμη του συνόλου.

 

 

Η 10Academy συγχαίρει όλους του συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους αλλά και την άριστη συνεργασία με προπονητές και αντιπάλους, και σας υπενθυμίζει ότι η εν λόγω διοργάνωση υπάρχει και ακμάζει τα τελευταία χρόνια επειδή υπάρχετε εσείς και η αγάπη σας για το άθλημα που όλοι μαζί υπηρετούμε.

 

 

 

Η σεζόν μπορεί να τελείωσε, αλλά το 10A League θα επιστρέψει και πάλι βελτιωμένο, ώστε να προσομοιάζει την καλύτερη αγωνιστική εμπειρία που μπορούν να έχουν οι μικροί αθλητές μας. Ραντεβού, λοιπόν, την επόμενη αγωνιστική περίοδο με νέες προκλήσεις για όλους!

 

Με εκτίμηση, 10Academy.