Η 10Αcademy αντιμετώπισε τον Προμηθέα Πάτρας στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 60-61 και κατέλαβε τη 2η θέση στην Ελλάδα.

Αξίζουν μπράβο στους αθλητές μας που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις και τους αγώνες που ξεκίνησαν τον Ιούλιο, στο Final4 Παίδων της ΕΚΑΣΘ όπου κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου η ομάδα μας με καλές εμφανίσεις κέρδισε όλες τις αντιπάλους της και έχασε το πρωτάθλημα για μια βολή σε νεκρό χρόνο…

Ιωσήφ Νικολαΐδης (Προπονητής 10Academy): Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην τελική φάση, σε μια περίοδο δύσκολη και ιδιαίτερη. Η ομάδα μας έκανε σημαντική προσπάθεια και αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με παιδιά από μια περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε περιφάνεια».

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (παίκτης 10Academy): «Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Παλέψαμε αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Παίζουμε όλοι από μικροί στο σύλλογο και έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας. Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες τέτοιες διακρίσεις».

Δημήτρης Τζαμπαζλής (παίκτης 10Academy): «Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκειά του ήμασταν κοντά στο σκορ. Δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας αλλά δυστυχώς το ματς κρίθηκε σε μια λεπτομέρεια. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και θα συνεχίσουμε με την ομάδα για το καλύτερο».