Τη Κυριακή 9/2 το Γήπεδο 10Α “φόρεσε” τα γιορτινά του για να υποδεχτεί όλους τους αθλητές του οργανισμού της 10Academy. Έτσι λοιπόν οι αθλητές της Ακαδημίας μας Basketball και Volleyball παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της ομάδας για τη Κοπή της πίτας του συλλόγου. Η γιορτή ξεκίνησε με τον Πάτερ Γεώργιο να μας μιλάει για τις 10(ΔΕΚΑ) λέξεις που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας και συνεχίστηκε με τον Δήμαρχο κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό που έκανε μια συγκινητική και πολύ όμορφη αναφορά στην Υπεύθυνη και Προπονήτρια των τμημάτων Volleyball του Συλλόγου κυρία Μαρία Γαβαλά. Εν συνεχεία τον λόγο πήρε η κυρία Γαβαλά και ο εμπνευστής και δημιουργός της Ακαδημίας μας Νίκος Χατζηβρέττας.

Επιπλέον βραβεύτηκε και η καλύτερη Ζωγραφία που επιλέχθηκε ανάμεσα απο δεκάδες που ζωγραφίσαν οι μικροί αθλητές της ομάδας μας κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και αυτή ήταν του Αλέξανδρου Ψαρρά.

Η εκδήλωση είχε και συγκινητικό χαρακτήρα καθώς στη διάρκειά της βραβεύτηκε ο Φώτης Κουτσός. Ο Φώτης έδειξε σε όλους πως μπορούμε να βγούμε νικητές της ζωής καταφέρνοντας να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά τη περσινή χρονιά που ήταν αθλητής του Συλλόγου μας στο τμήμα ΜΙΝΙ.

Η #10FAMILY θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους γονείς, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δίνοντας έναν τόνο αισιοδοξίας και χαράς στη σημερινή μέρα.