Μεγάλη νίκη πέτυχε το μεσημέρι της Πέμπτης η 10Academy που απέκλεισε τον Ολυμπιακό με τη νίκη της 77-65. Η ομάδα μας προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Περιστέρι-Προμηθέας.

Ιωσήφ Νικολαΐδης(προπονητής 10Αcademy): « Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς. Ένα σημαντικό παιχνίδι πρόκρισης στο οποίο παίξαμε δυνατά και με αφοσίωση. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και παρότι ο καλύτερός μας παίκτης αποχώρησε με πέντε φάουλ, πέντε λεπτά πριν το τέλος, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Κάποιοι παίχτες βγήκαν μπροστά και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πλέον είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη συνέχεια».

Ευριπίδης Πούντος (αθλητής 10Academy): «Σε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς καταφέραμε να κερδίσουμε. Εφαρμόσαμε πλήρως τις οδηγίες των προπονητών μας και παρότι στο τέλος φάνηκε ότι το ματς πήγε να γυρίσει, καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα και να προκριθούμε στην τελική τετράδα».