Ακόμη μια κορυφή κατέκτησε πριν λίγη ώρα ο σύλλογος μας, καθώς το προπαιδικό τμήμα του στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα ΕΚΑΣΘ για την περίοδο 2018 – 2019, στην πρώτη χρονιά ύπαρξης της εν λόγω αναπτυξιακής διοργάνωσης.

Μετά την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ για δεύτερη σερί χρονιά και την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2019, σειρά είχαν οι παμπαίδες της ομάδος μας (U15), οι οποίοι πρόσφεραν ακόμη ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο φίλαθλο κοινό που βρέθηκε και σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης, έκαμψαν την αντίσταση των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων με τελικό σκορ 51 – 56 και ολοκλήρωσαν ονειρικά την αψεγάδιαστη πορεία τους στο τουρνουά. Για την ιστορία, πολυτιμότερος παίχτης της τελικής φάσης αναδείχθηκε ο αθλητής του συλλόγου μας Βαγγέλης Τσιμερίκας, ενώ η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της την φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας κάνει το απόλυτο σε νίκες (23 – 0).

Με την ολοκλήρωση και αυτής της διοργάνωσης με αίσιο τέλος, οι αθλητές της ομάδος μας απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει και πως οι κόποι τους καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου κάνουν την σημερινή μέρα ακόμη πιο γλυκιά. Εμείς ως σύλλογος του συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε η πρόσφατη επιτυχία να είναι μόνο η αρχή!