Μια από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου, αυτή του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είναι και πάλι εδώ και θα μας προσφέρουν στιγμές γεμάτες αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή και αλληλεγγύη που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά από κάθε άλλη στιγμή του έτους. Μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα λοιπόν, ο σύλλογός μας διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα του Κύκλου». Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου προσκαλούμε γονείς και παιδιά προκειμένου να δημιουργήσουμε όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή, να διασκεδάσουμε μέσω του αθλητισμού, αλλά και να αναδείξουμε την σημασία της ενότητας και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

To Σάββατο 28 Δεκεμβρίου λοιπόν έτοιμοι οι μικροί αθλητές και οι γονείς θα φορέσουν τα αθλητικά τους και θα μπούνε στο Γήπεδο να ζήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές.

H “Ημέρα του Κύκλου” θα πραγματοποιηθεί στις καθιερωμένες ώρες προπόνησης των Ηλικιακών Group για το Basketball στο Γήπεδο 10Α και για το Volleyball στο 11ο Δημοτικο.

 

Σας περιμένουμε!