Τη Κυριακή 26/1 πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΜΑΚ η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΚΑΣΘ. Στην εκδήλωση τιμήθηκε η ομάδα Παμπαίδων της 10Academy που κατέκτησε το πρωτάθλημα Παμπαίδων την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 με βραβείο Ήθους.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα, για τα παιδιά μας, ένα τέτοιο βραβείο καθώς και για τους προπονητές μας. Η ομάδα βρίσκεται στον 5ο χρόνο λειτουργίας της και δείχνει συνέπεια σε όλο της το φάσμα, από τις Ακαδημίες μέχρι το Ανδρικό τμήμα. Είναι πολύ σημαντική προσπάθεια των παιδιών που βρίσκονται κάθε μέρα στο Γήπεδο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πέρα από τη βράβευση των Παιδιών η ΕΚΑΣΘ βράβευσε και τον Προπονητή της ομάδας Παμπαίδων, αλλά και άλλων τμημάτων της ομάδας μας όπως το Ανδρικό τμήμα, τον Γιώργο Κυριαζή. Δε χρειάζονται συστάσεις για τον Coach Κυριαζή ως προπονητή αλλά και ως χαρακτήρα. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πως του αξίζει ένα τέτοιο βραβείο για τη συνολική του παρουσία μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι μεγάλη η χαρά όλης της 10Family να έχει στο δυναμικό της αθλητές και προπονητές με Ήθος, που αγωνίζονται κάθε μέρα για το καλό της ομάδας και του Basketball.