Μέσα από τον αθλητισμό ένα παιδί μπορεί να μάθει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ειδικότερα το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο μπορείς να αναπτύξεις δεξιότητες όπως η συνεργασία, η αποφασιστικότητα, η προσήλωση, η δημιουργία. 

Η ομάδα Παμπαίδων της 10Academy  τη περίοδο 2018/2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα Παμπαίδων δείχνοντας συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, πέρα από τα αγωνιστικά κριτήρια και την προσπάθεια των παιδιών να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, αναγνωρίστηκε και το ήθος, η συμπεριφορά που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό το λόγο η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ προσκάλεσε το σύλλογό μας στην Εκδήλωση που θα κάνει τη Κυριακή 26/1 στις 11:30 για να βραβεύσει την ομάδα Παμπαίδων της 10Academy στο “ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το σύλλογο αυτό το βραβείο καθώς δείχνει πως το Basketball δεν δημιουργεί μόνο αθλητές με ικανότητες στο συγκεκριμένο άθλημα αλλά σφυρηλατεί χαρακτήρες και υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους.