Για 4η σεζόν θα διοργανωθεί στην Ελλάδα το Jr. NBA Greece Basketball League. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί και στη Θεσσαλονίκη με τη 10Academy να έχει επιλεχθεί για να βρίσκεται σε αυτή τη διοργάνωση.
Νεαροί αθλητές (γεν. 2009-2010) θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να παίξουν μπάσκετ στο Jr. NBA Greece Basketball League 2023, το οποίο διοργανώνεται και εκτελείται από την Fourteen Pro σε συνεργασία με το ΝΒΑ.
Τον Φεβρουάριο του 2023 θα διεξαχθούν παράλληλα δύο νέα πρωταθλήματα Jr. NBA Greece Basketball League (Attica League & Thessaloniki League) με την συμμετοχή συνολικά εξήντα (60) ομάδων και με περισσότερους από χίλιους (1000) αθλητές. Στο κάθε πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 30 ομάδες σωματείων οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν κάθε μία από τις 30 ομάδες του NBA.
Το πλάνο του κάθε πρωταθλήματος θα αντικατοπτρίζει εκείνο του NBA καθώς θα περιέχει draft ομάδων, παιχνίδια κανονικής περιόδου, knockout playoff και το final four που θα καθορίσει αντίστοιχα τον πρωταθλητή.
Σήμερα έγινε το Draft του ΝΒΑ Jr. Greece Basketball League με την ομάδα μας να επιλέγεται να είναι οι Washington Wizards

Δείτε το Draft:
https://www.youtube.com/watch?v=zI-IjDiSnIg&ab_channel=NBANBA